fbpx

Miben tudok segíteni?

GRAFIKAI TERVEZÉS
Minden ami grafika...

GRAFIKAI TERVEZÉS
Minden ami grafika...

A marketing elemek egyik legfontosabb része a grafikai tervezés, hiszen vizuális megjelenés nélkül nem működne a márkaépítés, vagy akár az értékesítés.
A vizualitás az a fontos elem a kommunikációban, amely csak a megfelelő kezekben lehet a siker kulcsa.

Ide tartozik lényegében minden offline- és online tervezés.

NYOMTATOTT ANYAGOK

Különféle kiadványok, molinók, autódekorok, szórólapok, stand dekorok, POP/POS elemek, csomagolás designok és minden további egyedi elképzelés

ONLINE ANYAGOK

Online kiadványok, illusztrációk, prezentáció designok, bannerek, online hirdetések és minden további egyedi webes megjelenések

LOGÓ ÉS ARCULATTERVEZÉS
A LEGFONTOSABB AZ ELSŐ BENYOMÁS

LOGÓ ÉS ARCULATTERVEZÉS
A LEGFONTOSABB AZ ELSŐ BENYOMÁS

Vállalkozásod marketing kommunikációjának szempontjából létfontosságú az egyedi és megkülönböztethető egységes arculat kialakítása, ami sikeresen képviseli a céged értékeit, szolgáltatásait vagy termékeit, legyen akár kis-, közép-, de akár óriási vállalkozásról szó.

Az arculatba nem csak egy jól elkészített logó tartozik bele, hanem minden olyan nyomtatott- vagy online termék, mint például a névjegykártya, levélpapír, email aláírás, hirdetési banner vagy közösségi oldalakon való megjelenítés.

Célom, hogy vállalkozásod minden téren sikeres legyen, több egyedi koncepciót kapsz, ami alapján könnyedén választhatod ki a számodra legszimpatikusabb designt.

BRANDÉPÍTÉS
legyél te az első!

BRANDÉPÍTÉS
legyél te az első!

A brand vagy magyarul márka, olyan név vagy logó, amely segít egy terméket, vagy szolgáltatást megkülönböztetni a versenytársaitól. Ehhez szükség van könnyen azonosítható, erős márkajegyekre, egységes megjelenésre. Célja a pozitív image, élmény kapcsolása egy vállalkozáshoz, ismeretség és márka hűség elérése. 

MIT TARTALMAZ?

MIKOR AJÁNLOTT?

TÖBB MINDENRE LENNE SZÜKSÉGED?

NÉZD MEG CSOMAGAJÁNLATAIMAT IS

csomagajánlatok